Wij zijn aanwezig op de op de grote iEAR audio show in Tilburg

Op 13 en 14 november zullen wij tijdens deze show van onze merken ELAC, Advance Paris en cocktailAudio een groot deel van ons assortiment tonen. De nadruk zal liggen op producten die geïntroduceerd zijn tijdens de lockdowns en natuurlijk zoveel mogelijk producten die binnenkort geïntroduceerd worden. Wij kunnen helaas niet beschikken over een demonstratieruimte, maar zullen toch een heel interessante compacte set opstellen en van tijd tot tijd ten gehore brengen. Deze set bestaat uit de nieuwe cocktailAudio N25Amp en de Elac Uni-fi Reference UBR62 luidsprekers.

Als primeurs krijgen wij de beschikking over de super compacte  ELAC Concentro monitor S503 en de volledige Uni-fi Reference lijn. Ook is er aandacht voor ELAC multiroom producten zoals de Discovery Connect Pro en Multi-kanaals RoonReady eindversterkers.

Advance Paris primeurs zijn de CD-speler X-CD1000EVO, het CD-loopwerk X-D500 en streamer WTX-StreamTubes. Daarnaast aandacht voor de recente nieuwe modellen, zoals de voorversterker X-P1200 en eindversterkers X-A1200, A220EVO en X-A160EVO, en streamer WTX-StreamTubes.

Van cocktailAudio de eerder genoemde N25Amp (N25 + 2 x 75 eindversterker ).

Graag begroeten wij u op de iEAR show. Tot dan.