Verwacht: CocktailAudio firmware updates en compleet nieuwe MusicX App.

CocktailAudio heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een compleet nieuwe en op een modern platform ontwikkelde MusicX App. Deze App wordt nu volledig in eigen huis ontwikkeld om zodoende in de toekomst snel op gewijzigde situaties te kunnen reageren. Daarnaast kunnen in deze App eenvoudiger nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Wat u moet weten over deze updates:
– Om uw apparaat geschikt te maken moet er een nieuwe App-server geïnstalleerd worden, die via een firmware update beschikbaar komt.
– Deze firmware update wordt, voorafgaand aan het beschikbaar komen van de nieuwe MusicX app, automatisch aangeboden. Zorg dat uw CocktailAudio apparaat op het netwerk is aangesloten en voer de update uit zo gauw u hiervan melding ontvangt.
– De nieuwe App zal waarschijnlijk nog niet beschikbaar zijn op het moment u de nieuwe firmware krijgt aangeboden. De releasedatum is bij de Apple en Android store niet op een vaste tijd in te plannen en we moeten zeker zijn dat de nieuwe App server op uw apparaat geïnstalleerd is.
– De huidige MusicX app werkt daarom ook met de nieuwe App server.
– De verwachting is dat de uitrol van deze updates voor Apple iOS eind oktober 2019 zal aanvangen. Voor Android ca. een maand later.

Sterk afhankelijk per model en de lokale netwerk omstandigheden kunnen er connectie problemen bestaan tussen uw CocktailAudio apparaat en de huidige MusicX App. Dit probleem is met de huidige App niet goed oplosbaar en u zult daarom even geduld moeten opbrengen tot de nieuwe MusicX app beschikbaar is. Namens CocktailAudio excuses voor dit ongemak.